top of page

Haine cu suflet

De fiecare data cand le port sunt admirate de toti cei cu care ma intalnesc. "Ce minunatie!", "Ce filigran!" "Ce idee inedita..."...

De fiecare data cand am postat pe Facebook fotografii imbracata in ele, am primit o gramada de mesaje de la doamne care ma intrebau de unde pot fi cumparate....

De fiecare data cand le port ma simt mai eu insami si mai frumoasa decat oricand...

Hainele de la Grafemeride nu sunt doar vesminte. Sunt haine cuvantatoare, pline de poezie, de har, de dragoste. De dragostea celui care a scris cuvintele pe care ai ales sa le porti si de dragostea celei care le-a asternut cu atata rabdare si migala pe panza. Caligrafia Ancai Ciuciulin, fie ca e pe matase, pe in sau pe alt material iti inveleste trupul in suflet si te poarta prin lume ca si cum nu ai fi din ea - esti de aici, dar mai esti si de undeva, de departe, din raiul acela pe care Borges si-l imagina ca fiind o biblioteca. Asa imi place si mie sa cred: ca in rai oamenii umbla imbracati in versuri, in cuvinte frumoase ce le-au marcat candva destinul, le-au dat aripi, le-au alinat doruri sau le-au insufletit rugaciunea.

Asa ca ii multumesc Ancai pentru ca le pot darui in sfarsit celor dragi cuvintele ce le-au intiparit pentru totdeauna chipurile in inima mea, cuvintele ce ne leaga pentru vesnicie, cuvinte pe care le pot purta oricand li se face dor de mine.

Si ii mai multumesc si pentru ca a dat viata visului ce m-a urmarit dintotdeauna, acela de a ma purta prin lume imbracata in cuvintele mele. Macar in clipele ce imi sunt cel mai aproape de suflet. Pentru ca moda trece...Cuvintele raman.

"Si la inceput a fost Cuvantul...".

Postări recente
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
bottom of page