top of page

Sfantul Nectarie face minuni la LondraAceasta doamna a venit spre spital cu toata bucuria cu care merge orice mama sa dea nastere pruncului pe care l-a purtat cu dragoste in pantece timp de 9 luni. A venit si cu teama, desigur, asa cum se indreapta orice viitoare mama spre aceasta mare taina a vietii. In cazul ei toate temerile aveau sa fie indreptatite….


Dupa ce a nascut o fetita frumoasa si perfect sanatoasa, a tinut-o in brate cateva secunde si a lesinat. Creierul ei a stat 25 de minute fara oxigen, intrand in coma provocata de o embolie amniotica, o complicatie din care doar 10% din mame isi mai revin…Si-a revenit totusi, printr-o minune, insa fara sa se poata misca…isi putea doar roti usor degetele. Si s-a trezit din coma cu leziuni ale creierului ce ii provocau halucinatii. Parea pierduta pentru totdeauna.


Sfantul Nectarie a venit insa la ea, adus de un preot, care i-a facut niste rugaciuni speciale, a impartasit-o si i-a asezat sfintele moaste pe perna, langa cap. Nu a mai putut intra in zilele urmatoare la ea, in salonul de terapie intensiva, pentru a-i aduce ulei sfintit, accesul fiind restrictionat. Insa femeia isi misca incontinuu degetele pe icoana, pana cand a zgariat-o. In vis i-a aparut vorbindu-i din icoana chipul bland al bunicului sau care ii spunea sa se dea pe fata cu mirul izvorat din urmele albe pe care degetele ei le lasasera pe ea. I-a spus ca asta o va vindeca. A deschis ochii si din icoana curgea intr-adevar mir ce miroasea a rai. S-a uns cu el pe toata fata, plangand de bucurie. S-a ridicat apoi si a umblat, mergand prin tot spitalul cu icoana, spunand tuturor ca Sfantul Nectarie a vindecat-o de paralizie.


Nu este un film, nu este o secventa dintr-o carte, nu este inchipuirea unei minti cu o imaginatie bogata, ci s-a intamplat in Londra, chiar in luna trecuta.


Iata ca in anul 2022, oriunde am fi in lume, un sfant bland, cu chip de bunic, vine mereu alaturi de noi, intorcand oamenii din morti, ridicand mamele paralizate din patul neputintei pentru a-si creste pruncii….


Micuta Nectaria, cineva acolo sus te iubeste!

Postări recente
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Search By Tags
bottom of page